Hoe nu verder?

Accueil » Hoe nu verder?

[ba-column size=”two-thirds” last=”0″]

Hoe nu verder?

Je hebt waarschijnlijk het een en ander op deze website gelezen. En nu wil je misschien meer te weten komen over wie God is. Op de website IkzoekGod.nl heb je daar de kans voor. Op IkzoekGod.nl kun je lezen hoe groot zijn liefde is voor jou en hoe zijn liefde voor jou tot uiting is gekomen door Jezus zijn Zoon.

Daarnaast vind je daar de persoonlijke verhalen van mensen die God leerden kennen. Ondanks de soms moeilijke situaties en lastige vragen vertellen deze mensen hoe hun leven een andere wending en soms zelfs een hele nieuwe start heeft gekregen. In hun leven maakte het leren kennen van God het grote verschil. Ontdek hoe jouw leven ook een wending kan krijgen.

Op IkzoekGod.nl is er ook een mogelijkheid om je vragen te stellen. Onze vrijwilligers zullen reageren op de reacties of vragen die je achterlaat.

Je kunt hieronder op de knop “Volgende stap” klikken om direct naar het contactformulier te gaan, zodat je een vraag kunt stellen. Je kunt ook op de Link hieronder klikken om direct naar de website “Ik zoek God” te gaan.

>> naar IkzoekGod.nl >>

[/ba-column][ba-column size=”one-third” last=”1″]

 

[/ba-column]