Hoe nu verder

Accueil » Hoe nu verder

[vc_column width=”2/3″ el_position=”first”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Het gebed


Als je je vriendschap met God wilt beginnen kan je Hem dat gewoon vertellen. Je kan dat doen door bijvoorbeeld het volgende gebed uit te spreken:

Heer Jezus,

ik dank U dat U van me houdt.
Dank U dat U mens bent geworden.

Ik heb begrepen dat ik mijn leven zelf bepaalde.
Wilt U nu in mijn leven komen en alle dingen vergeven die ik verkeerd heb gedaan.

Dank U wel dat U mij hebt vergeven door mijn fouten weg te nemen toen U stierf aan het kruis.

Ik open mijn hart en mijn leven voor U als mijn Heer en Redder.

Amen.

Als je dit gebed hebt gebeden, mag je er zeker van zijn dat God heeft geluisterd. Je bent een kind van God geworden.

Laat het ons weten of je het gebed hebt gebeden. Ook als je niet hebt gebeden kun je reageren en ons je vragen stellen.

[/vc_column_text] [vc_separator width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/3″ el_position=”last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Gewoon door gebed


Om Jezus in je leven toe te laten is een stap in geloof die je tot uiting kunt brengen door een gebed.

biddend meisje

Bidden is gewoon praten met God, dus gebruik gewoon je eigen woorden om tot uiting te brengen wat er in je hart is.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_button title=”Ja, ik heb het gebed gebeden” href=”https://jeveuxmourir.com/naar-het-gebed/ik-heb-het-gebed-gebeden/” color=”btn-primary” size=”wpb_regularsize” icon=”wpb_asterisk” target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/3″] [vc_button title=”Nee, maar ik heb een vraag” href=”https://jeveuxmourir.com/naar-het-gebed/ik-heb-een-vraag/” color=”btn-primary” size=”wpb_regularsize” icon=”wpb_mail” target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/3″ el_position=”last”] [vc_separator width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column]