Omgaan met zelfmoord

Accueil » Omgaan met zelfmoord

[ba-column size=”two-thirds” last=”0″]

Omgaan met zelfmoord

Je leest dit artikel omdat je er over nadenkt om zelfmoord te plegen. Of misschien ken je iemand die daaraan denkt.

Als jij die persoon bent die alle hoop voor het leven kwijt is, lees dan alsjeblieft verder. Ik realiseer me dat je misschien al echt van plan bent om een einde aan je leven te maken, of dat je dat al geprobeerd hebt. Je denkt alleen nog maar aan hoe hopeloos je leven is en dat je op deze manier niet verder kunt. De pijn is te hevig. Niemand begrijpt de lasten die jij met je meedraagt en de emotionele kwelling die je ervaart.

Maar nu ben je hier en omdat dat zo is, wil ik graag wat gedachten van hoop met je delen, over hoe je leven anders kan worden en waarom je het leven nog een kans zou moeten geven.

Misschien heb je al met mensen gepraat en hulp gezocht, zonder dat het geholpen heeft. Ik vraag je om een aantal stappen te nemen, die je zullen helpen een andere kant op te gaan weg van de destructieve gedachten, die je hebben bezig gehouden.

Lees de verhalen, die de levens veranderde, van een aantal personen die met de gedachten rondliepen om zelfmoord te plegen of van dichtbij een situatie van zelfmoord hebben ervaren. De verhalen kun je vinden op één van de volgende pagina’s van deze website. Als je na het lezen van deze verhalen in gesprek wilt komen met één van onze medewerkers dan kun je dit via het contactformulier aangeven. Uiteraard kun je ook direct een vraag stellen.[/ba-column]

[ba-column size=”one-third” last=”1″]

[/ba-column]